Red edilen faturalar nerden görüntülenir?

Red edilen faturalar nerden görüntülenir?

RED edilen faturayı; Hesap paneli üzerinde > satışlar menüsünden görüntüleyebilirsiniz. RED edilen fatura statüsü mor renkte ve durumu RED olarak görüntülenmektedir.

İlgili faturayı sistem içinden de iptal etmek için Satışlar > ilgili satışın başındaki artıya basınız > satış ekranına git > iptal et butonu ile iptal ediniz. 



    • Related Articles

    • GİB'den Kesilen Faturalar Bizim Hesap'a Düşer mi?

      GİB portal üzerinden kesilen e-Fatura ve e-Arşiv faturalar, arada entegratör olmadığı için sadece GİB portalında görüntülenir. Entegratörlerde görünmediği için Bizim Hesap üzerinde de görüntülenemez.
    • e-Fatura Nasıl İptal Edilir?

      Temel fatura : Bu fatura tipinde iki şart vardır. Kesilen faturada hata var ise karşı taraf faturayı kabul edip iade faturası kesebilir ya da fatura kesen firma GİB ekranından mali mühür ile iptal talebinde bulunabilir. GİB ekranında iptal olan ...
    • Gelen e-Fatura Nasıl İptal Edilir?

      Gelen Temel fatura: Fatura yanlış kesildi ise içeri alınıp iade faturası düzenlenmeli ya da karşı tarafın faturayı GİB’ den iptal etmesi gerekmektedir. Gelen Ticari fatura: Yanlış kesildi ise gelen fatura ''Detay'' alanından RED menüsünden fatura red ...
    • Gelen e-Fatura Mobil Uygulama

      Gelen e-Faturalar modülü mobil uygulamada bulunmamaktadır. Tarayıcıdan içeri aldığınız faturaları alışlar ekranından görüntüleyebilirsiniz.
    • Kalan kontör bilgisine nasıl ulaşırım?

      Hesabınızda bulunan mevcut kontör bilgisine Ayarlar-e-Fatura-Kontör Satın Al ya da Nakit yönetimi-Gelen e-Faturalar-Kontör Satıl Al sayfalarından ulaşabilirsiniz.