Gelen e-Fatura nasıl işleme alınır?

Gelen e-Fatura nasıl işleme alınır?

Size kesilen e faturalar nakit Yönetimi>Gelen e faturalar ekranına düşmektedir. Buradan detay diyerek faturaları ürünleriniz ile eşleştirerek giriş yapabilirsiniz. Aşağıda gelen e-Fatura girişi ile ilgili videoyu inceleyebilirsiniz.

Gelen e fatura içeri alma: https://www.youtube.com/watch?v=z8cPEZdSQm



    • Related Articles

    • Gelen e-Fatura Nasıl İptal Edilir?

      Gelen Temel fatura: Fatura yanlış kesildi ise içeri alınıp iade faturası düzenlenmeli ya da karşı tarafın faturayı GİB’ den iptal etmesi gerekmektedir. Gelen Ticari fatura: Yanlış kesildi ise gelen fatura ''Detay'' alanından RED menüsünden fatura red ...
    • e-Fatura ve e-Arşiv nasıl kesilir?

      Müşteri ekranında satış yap alanından ilgili ürünleri ekleyip ''Fatura Kaydet'' butonuna basıldığında ekrana e-Fatura butonu gelmektedir. Bu butona basıldığında sistem otomatik olarak müşterinin vergi numarasından e-Fatura mı ya da e-Arşiv mi ...
    • e-Fatura kontörü nasıl alınır?

      Bizim Hesap paneli üzerinden; Nakit yönetimi > Gelen e-fatura >Ayarlar> kontör satın al adımından kontör satın alımı yapabilirsiniz.
    • Gelen e-Faturanın çıktısı nasıl alınır?

      Gelen e-Faturanın çıktısını almak için Alışlar > İlgili faturanın yanındaki + işaretine tıklayın > yazdır butonundan çıktı alınabilmektedir.
    • Mobilde Gelen e-Fatura

      Mobil uygulamada alışlar bölümünde sağ üst köşede yer alan e-Fatura bölümünden gelen faturalarınızı görüntüleyebilirsiniz.