EDM Entegraör Kaydı ve Kontör İşlemleri

EDM Entegraör Kaydı ve Kontör İşlemleri

EDM üzerinden e-Fatura kullanan firmalar Ayarlar>e-Fatura >Zaten e-Faturalıyım adımından EDM 'den aldıkları şifreler ile kayıtlarını gerçekleştirebilirler. EDM üzerinden aldıkları kontörler Bizim Hesap'a yansır. EDM üzerinden alınan Trendyol kontörleri yansımaz. Bu kontörlerin kullanımı bittikten sonra kontörü Bizim Hesap üzerinden alarak devam etmeleri gerekmektedir.

Kontör işlemleri içinde Bizim Hesap'a ekteki evrakları iletmeleri gerekmektedir.
  1. Kontörü bizden almak istediklerine dair kaşe ve imzalı bir dilekçe
  2. İmza sirküleri
  3. Vergi levhası 

    • Related Articles

    • e-Fatura kontörü nasıl alınır?

      Bizim Hesap paneli üzerinden; Nakit yönetimi > Gelen e-fatura >Ayarlar> kontör satın al adımından kontör satın alımı yapabilirsiniz.
    • Kalan kontör bilgisine nasıl ulaşırım?

      Hesabınızda bulunan mevcut kontör bilgisine Ayarlar-e-Fatura-Kontör Satın Al ya da Nakit yönetimi-Gelen e-Faturalar-Kontör Satıl Al sayfalarından ulaşabilirsiniz.
    • eFinans Kontör Fiyatları

    • e-Fatura ve e-Arşiv nasıl kesilir?

      Müşteri ekranında satış yap alanından ilgili ürünleri ekleyip ''Fatura Kaydet'' butonuna basıldığında ekrana e-Fatura butonu gelmektedir. Bu butona basıldığında sistem otomatik olarak müşterinin vergi numarasından e-Fatura mı ya da e-Arşiv mi ...
    • SGK Faturası nasıl kesilir?

      SGK'ya fatura kesebilmek için öncelikle müşteriler sayfasından vergi kimlik numarası ile birlikte cari girişi yapılmalıdır. Ardından ''satış yap'' alanından fatura kaydı yapılır. ''e-Fatura'' butonuna basıldığında SGK için doldurulması gereken özel ...